Плащане и Доставка

Как да платя?

Клиентите могат да платят чрез 4 различни начина:

Наложен платеж:

При него има условие, че клиентът трябва да внесе предварително 50% от сумата на артикула като капаро, а останалата на място.

Чрез банков превод:

Лотера има задължение за изпълнение на поръчката, когато сумата за поръчаните стоки постъпи по сметката и.

Сметката ни: име на фирмата: ЕТ“Детелина Христоскова“

IBAN:BG23RZBB91551086562812

BIC:RZBBBGSF

Райфайзенбанк

Като основание за превод, трябва да напишете трите си имена и номер на поръчката или името на модела, който сте поръчали.Номерът на поръчката я получавате по имейл след като сте финализирали поръчката от сайта на Лотера.

Чрез дебитна/кредитна карта:

Лотера има задължение за изпълнение на поръчката, когато сумата за поръчаните стоки постъпи по сметката и. При необходимост от възстановяване на сума, платена с карта, то тя ще бъде върната само по картата, с която е направено плащането.

Чрез кредит:

Клиентът кандидатства за кредит и след като той бъде одобрен, той може да закупи желаната от него стока.

Доставка

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез собствен транспорт или чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано от LOTERAHOME.COM .

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез собствен транспорт или чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на www.loterahome.com.

Фирмата предлага и безплатна доставка за градовете Велинград, Пазарджик и Пловдив при определени условия (при поръчки над 900 лв) и запитване от клиента. Безплатната доставка е за стоките от категория масив и МДФ. Тя се осъществява в определен ден и време от страна на Лотера.Задължението за доставка на стоката ще се счита за изпълнено с доставянето на стоката до сградата, в която се намира адреса на доставка, посочен в заявката. При тази опция няма варант за монтаж и разнос до врата на клиента.

„Лотера“ използва услугите на куриерска фирма Еконт  и предлага преференциални цени за своите Потребители. По желание на потребителя доставката може да се извърши от друга куриерска фирма след изрично направена заявка затова от Потребителя.

Преди изпращане на поръчаната стока, „Лотера“ има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или за доставката.

„Лотера“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни,включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в срок от 7 до 50 дни.При извънредни обстоятелства „Лотера“ си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Направените поръчки се обработват от 10.00 до 18.00. Заявените след 18.00 поръчки се обработват на следващия работен ден.

Наличните стоки се доставят от куриера в рамките на 3 работни дни.

При плащане по банков път всички срокове текат след заверяването на оказаната договорна сума по сметка на „Лотера“.

В случай, че Клиентът посочи като начин на плащане – чрез превод по банкова сметка и не направи такова плащане, то за Лотера не възниква задължение за доставка на заявената стока.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис.

При установяване на дефект Потребителят е длъжен да опише констатирания дефект като изиска формуляр от куриера. Ако Потребителят не направи това, се счита, че стоката е получена без дефекти.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

„Лотера“ си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.